top of page

USLUGE

Asortiman naših usluga obuhvata kompletan proces projektovanja, instalacije i servisiranja solarnih sistema, sistema centralnog grejanja, sistema sa toplotnim pumpama i elektroinstalacija.

Ovlašćeni smo serviseri proizvoda renomiranih svetskih kompanija Fronius International, Vaillant, Midea MDV.

 
 
Fronius-Logo-quadratisch.png
mdv_logo.png
science-in-hd-ZNS6rizp9RU-unsplash.jpg
  • Izrada kompletnog  projekta i postavljane solarne elektrane, uz redovnu servisnu podršku po sistemu "ključ u ruke".

  • Postavljanje solarnih kolektora  višestruke namene ( grejanje vode u bojlerima i bazenima, povezivanje na sistem centralnog grejanja i sl.)

  • Ugradnja baterijskih skladišta za proizvedenu energiju preko solarnih panela.

science-in-hd-yqEJ8HQ8y2o-unsplash.jpg
  • Projektovanje i postavljanje solarnih sistema za navodnjavanje.

  • Ugradnja i servisno održavanje toplotnih pumpi.

  • Projektovanje i postavljanje sistema za centralno grejanje.

  • Saveti i konsultacije su besplatni.

wallpaperflare.com_wallpaper (4).jpg

NAŠE PREPORUKE:

Za Vaš dom:

Solarna elektrana snage 5 kW.
Cena: 5.700 evra.

Za Vašu kompaniju:

Solarna elektrana snage 37 kW.
Cena: 35.000 evra.

Od 03. aprila 2023. godine je otvorena i prodavnica koja je dobro organizovana i opremljena kako biste pronašli sve što vam je potrebno za vaše potrebe u vezi grejanja, vodovoda i solarnih sistema.

Naša grejna sekcija je opremljena širokim spektrom proizvoda za grejanje. Imamo različite vrste grejnih uređaja, toplotne pumpe, peći na drva i ugalj, infracrvene grejalice, radijatore, konvektore, podno grejanje, kao i grejne ventile i regulatorne uređaje. Takođe nudimo različite vrste pribora i dodatke za instalaciju i održavanje grejnih sistema.

Naša vodovodna sekcija nudi širok izbor proizvoda za vodovodne instalacije. Imamo cevi, fitinge, slavine, tuš kanalice, kanalizacione cevi, kao i hidrofor sisteme i pumpe za vodu. Takođe nudimo proizvode za odvodnjavanje, kao što su cevi za odvod i sifoni.

Naša solarna sekcija nudi širok izbor proizvoda za solarnu energiju. Imamo solarne panele, solarni bojleri, solarni konvertori, litijumske i gel baterije, kontroleri punjenja, inverteri, solarni pribor i druge slične proizvode, kao i kompletna rešenja za solarnu energiju za domaćinstva i komercijalne objekte. Naša solarna sekcija je opremljena sa svim potrebnim uređajima i opremom za instalaciju, održavanje i upravljanje solarnim sistemima.

Naše stručno osoblje koje je spremno da vam pruži savete i pomoć u odabiru pravih proizvoda za vaše potrebe u vezi grejanja, vodovoda i solarnih sistema, je dobro obučeno i ima bogato iskustvo u ovoj industriji, tako da možete biti uvereni da ćemo vam pružiti kvalitetnu uslugu i podršku.

Nudimo usluge isporuke proizvoda na željenu adresu, kao i usluge instalacije za grejne, vodovodne i solarne sisteme.
Naš tim instalatera je visoko obučen i poseduje višegodišnje iskustvo u instalacijama, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

bottom of page