top of page
Solar Panels on Roof

O NAMA

Pretočili smo 20 godina domaćeg i internacionalnog iskustva na polju postvaljanja solarnih instalacija različitih namena, u otvaranje kompanije u čijem su temelju upisane porodične vrednosti.  Kompanija je nova i posluje od 2021. godine.

Naš tim saradnika je sa ogromnim iskustvom i spreman da se upusti u sve poslovne izazove koji se postave ispred njega. Naš siguran partner u misiji energetske tranzicije i promociji besplatne sunčeve energije i građenju budućnosti zelene energije je renomirana kompanija Perfect Line doo iz Kladova. ( rs@eco-energy.rs )

Svi naši završeni projekti i instalacije, koje smo izvodili svih ovih godina i dalje funkcionišu kao i prvog dana. Ukažite nam Vaše poverenje, a mi zauzvrat nudimo sigurnost, garanciju i kvalitet. Brinemo o svim našim klijentima i obezbeđujemo dve godine  produžene bezuslovne  pisane garancije na kvalitet radova.

Prepoznali smo aktuelan trenutak i važnost korišćenja obnovljivih izvora energije. Sunce je naš nepresušni izvor energije, a mi možemo da Vam pokažemo kako da pametno iskoristite tu energiju. Redukujte potrošnju, uštedite i budite odgovorni prema životnoj sredini.

Naši saradnici i konsultanti su renomirane kompanije i profesionalci koji imaju odgovore na sva Vaša pitanja.

Sa našim saradnicima iz Erste bank-e razvili smo kreditnu liniju za energetsku efikasnost koja vraća deo Vašeg novca. 

Mislite zeleno, izaberite Solarac plus!

bottom of page